VI HAR SÄNKT PRISET PÅ HELA SORTIMENTET MED 20-40%! SE NYA PRISERNA I VÅR WEBBSHOP

VILLKOR & RETUR

 

VILLKOR & RETUR

 

Fraktvillkor
Vi har ingen fraktfri gräns, verklig frakt debiteras alltid (vi har bra avtal). På order under 2000:- tillkommer en expeditionsavgift. Frakt tillkommer även på restorder och delleveranser. Då våra varor är säsongsbetonade kan vi ej lagerhålla hela sortimentet samtidigt. Emballagekostnad tillkommer. Saknar ni följesedel mejla info@anteba.se

Transportskada
Vid mottagande av leverans skall godset ALLTID kontrolleras av kund.
KONTROLLERA:

Att godsets mängd/antal kolli stämmer med vad som angetts på fraktsedeln.
Att godsets förpackningar inte är skadade.
Om godset är skadat eller avviker på något sätt, skall förlust eller skada rapporteras direkt till transportören. Både er följesedel och transportörens fraktsedeln skall signeras med namn, datum och vilken sorts transportskada (under texten ”transportskadat gods”), för att ersättning skall gälla. Undertecknad fraktsedel utan anmärkning innebär att godset är godkänt av dig som kund. Skador eller förlust ska anmälas till info@anteba.se inom 8 dagar.

Produktinformation
Alla Antebas produkter Leksaker-, plast-, keramik-, cement-, glas-, korg- och metallprodukter tillverkas för hand, vilket innebär att färgskiftningar i små nyanser kan förekomma från en leverans till en annan.
Våra keramikkrukor/vaser är inuti glaserade eller belagda med en siliconbeläggning och är därför vattentåliga, men trots detta kan vi inte garantera att de är 100% vattentäta då det kan finnas små luftbubblor eller glasyrsprickor. Placera därför inte produkterna direkt på ömtåliga ytor t.ex. träbord, innan du försäkrat dig om att läckage inte förekommer.
Alla produkter i keramik, glas och metall kan avge kondens och detta skall inte förväxlas med läckage.
Tänka på att ljuslyktor kan blir varma då ni eldar i dem. Lämna ej brinnande ljus utan uppsikt.

Reklamation
Vid felleverans eller reklamationer kontakta oss inom 8 dagar. Meddela kontoret med ett mail där ni beskriver reklamationen samt bifoga en bild/artikel och en samlingsbild på de artiklar det gäller från följesedel. Inga reklamationer godkänns utan beskrivning och bild. Om vi efter godkännande inte vill ha varan i retur, kan ni kasta det som är trasigt. Mejladress info@anteba.se

Returer
Inga returer godkänns utan överenskommelse och bilder (se reklamation ovan). Varor ska returneras i originalförpackning, Kreditering görs efter det att godset returnerats till vårt lager.

Prisklausul
Hemsidans och katalogens priser gäller tills vidare. Vi reserverar oss för felskrivning/tryck, förpacknings- och valutaförändringar samt leverantörs prishöjningar. Moms ingår ej i angivna priser och priserna är per styck eller set.

Betalningsvillkor och Ny kund
Trettio dagar godkänns efter kreditprövning. Vid otillfredsställande kreditprövning levererar vi er order mot förskottsbetalning som informeras från kontoret. Vid försenad betalning och efter krav går ärendet vidare till Inkasso. Saknar ni en faktura eller om det är något felaktigt på den, mejla ordernummer/kundnummer till info@anteba.se